Vauvan ja aikuisen hoito

Perjantai 18.12.2020 klo 15:17 - Taija

Eilen hoidin 2kk:n ikäisen vauvan, jolla oli itkua ilmavaivojen takia etenkin iltayöstä. Äiti kertoi tänään, että tilanne oli huomattavasti parempi. Itkut eivät olleet niin pitkiä kun aiemmin. Hienoa!

Aikuinen asiakkaani tänään sai hoidon aikana jännityksiä pois ja yhteyden sisimpäänsä. Hän pääsi omissa ajatuksissaan eteenpäin.  Ihanaa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vauvan vyöhyketerapia, vauvan itkuisuus

Vauva sai avun

Lauantai 8.6.2019 klo 8:21 - Taija

Eilen hoidossani kävi 1kk ikäinen vauva. Hän oli ensimmäisen hoitokerran jälkeen muuttunut parempaan suuntaan. Itkusta oli jäänyt tuska pois ja vauva rauhoittui huomattavasti nopeammin äidin ottaessa syliin. Vauva oli ikään kuin saanut luottamuksen elämään. ❤️

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vauvan vyöhyketerapia Kotka, vauvan vyöhyketerapia Helsinki

Vauva ja äiti

Keskiviikko 23.1.2019 klo 17:03 - Taija

Koska äiti ja vauva ovat niin läheisessä symbioosissa, suosittelen aina myös pienen vauvan äidille hoitoa. Kun äiti on rentoutunut, niin vauvakin on.

Tein vatsavaivaiselle/ikuiselle vauvalle hoidon. Hän reagoi voimakkaasti hoitoon. Illalla oli tullut paukkuja ilman itkua. Noin viikon päästä toinen hoito. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vauvan vyöhyketerapia, vyöhyketerapia vauvan äidille

Vauvan vyöhyketerapia

Sunnuntai 7.10.2018 klo 16:36 - Taija

Viime viikolla vauva oli toista kertaa hoidossa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tyttö oli nukkunut päiväunet ja kakannut joka päivä. Hienoa!

Vauva oli rennompi ja varmempi. Hän myös katsoi suoraan silmiini. Jatkoin niskan avaamista ja se toi hieman reagointia. Ei niin paljon kun ensimmäisellä kerralla.

Hoidon jälkeen tyttö melkein nukahti. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vauvan vyöhyketerapia Kotka, vauvan vyöhyketerapia Helsinki