Vauva sai avun

Lauantai 8.6.2019 klo 8:21 - Taija

Eilen hoidossani kävi 1kk ikäinen vauva. Hän oli ensimmäisen hoitokerran jälkeen muuttunut parempaan suuntaan. Itkusta oli jäänyt tuska pois ja vauva rauhoittui huomattavasti nopeammin äidin ottaessa syliin. Vauva oli ikään kuin saanut luottamuksen elämään. ❤️

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vauvan vyöhyketerapia Kotka, vauvan vyöhyketerapia Helsinki

TRE-stressinpurku + vyöhyketerapia

Torstai 28.3.2019 klo 21:08 - Taija

Tämänpäiväinen asiakkaani oli toista kertaa. Viime kerralla kyselin vähän elämänkaaresta ja tein koko kehon vyöhyketerapiahoidon. Hänellä oli parempi olo pari päivää hoidon jälkeen. Sitten stressi ja hankala olo palasi. Selitin, että tämä oli ihan luonnollista. Keho tarvitsee aikaa parantuakseen.

Tänään kokeilimme TRE-stressinpoistoa. Viimeisen tärinää aktivoiman liikkeen jälkeen tärinä alkoi reisissä niin kuin yleensä. Keho piti taukoja välillä ja jatkoi tärinää hetken päästä.

Asiakas totesi olevansa rentoutunut tärinäsession jälkeen. Vyöhyketerapiahoito lisäsi rentoutumisen syvyyttä vielä enemmän. 

Annoin ohjeet, miten hän voi tehdä tätä myös kotona. TRE on itsehoitona loistava väline, joten uskon hänen saavan apua itselleen näiden kahden metodin avulla. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: TRE-stressinpurku+vyöhyketerapia

Vauva ja äiti

Keskiviikko 23.1.2019 klo 17:03 - Taija

Koska äiti ja vauva ovat niin läheisessä symbioosissa, suosittelen aina myös pienen vauvan äidille hoitoa. Kun äiti on rentoutunut, niin vauvakin on.

Tein vatsavaivaiselle/ikuiselle vauvalle hoidon. Hän reagoi voimakkaasti hoitoon. Illalla oli tullut paukkuja ilman itkua. Noin viikon päästä toinen hoito. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vauvan vyöhyketerapia, vyöhyketerapia vauvan äidille

TRE-stressinpurku ja vyöhyketerapia

Keskiviikko 23.1.2019 klo 17:01 - Taija

Maanantai Helsingissä töissä. Asiakas tuli toista kertaa yhdistettyy TRE-stressinpurkuun ja vyöhyketerapiahoitoon. Hän oli myös kotona alkanut tehdä TRE-harjoituksia pari kertaa viikossa. Uniongelmat olivat vähentyneet radikaalisti. Menetelmä oli hänelle tähän hetkeen se oikea.

Vyöhyketerapiahoidossa hän sanoi: "Tämä on kyllä taianomaista". Hymyilin. Eikö Taijan tekemä hoito olekin "taijanomaista".

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: TRE-stressinpurku ja vyöhyketerapia

Mieli hoidon aikana

Tiistai 6.11.2018 klo 6:54 - Taija

Aika usein hoidossa oleva tyhjentää ajatukset päästä ja rentoutuu. Eilen molemmat asiakkaani kertoivat, että hoidon aikana ajatukset vilistivät ja tuli mieleen asioita, joita ei ollut muistanut pitkään aikaan. Päästessään rentoutumisen tilaan, he saivat myös hyviä ideoita.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Koko kehon vyöhyketerapia

Vauvan vyöhyketerapia

Sunnuntai 7.10.2018 klo 16:36 - Taija

Viime viikolla vauva oli toista kertaa hoidossa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tyttö oli nukkunut päiväunet ja kakannut joka päivä. Hienoa!

Vauva oli rennompi ja varmempi. Hän myös katsoi suoraan silmiini. Jatkoin niskan avaamista ja se toi hieman reagointia. Ei niin paljon kun ensimmäisellä kerralla.

Hoidon jälkeen tyttö melkein nukahti. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vauvan vyöhyketerapia Kotka, vauvan vyöhyketerapia Helsinki

Koroistentie 4 C-talo hoitohuone

Maanantai 3.9.2018 klo 12:26 - Taija

Tänään Helsingin hoitohuoneella. Kävin lounaalla Oivadelissä ja kävelin kallion kautta takaisin. Hienot maisemat. Ei uskoisi, että Mansku on tuolla alapuolella.

Laitoin tarjouksen lähelle ja pian tulee asiakas kokeilemaan vyöhyketerapiaa. Seuraava asiakas on tuttu TRE-stressinpurku ryhmästä, jonka pidin täällä viikko sitten. Sitten vielä asiakas Psykologiseen vyöhyketerapiaan ja onkin kotiin lähdön aika.

Tämä hoitohuone Koroistentie 4 C-talo on mielestäni upea. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vyöhyketerapia, psykologinen vyöhyketerapia Länsi-Helsinki, TRE stressinpurku, Koroistentie 4

Uusi hoitohuone Helsingissä

Torstai 28.6.2018 klo 23:07

Ihanan rentouttavan kesän myötä siirryn tekemään Helsingissä hoitoja Ruskeasuolle. Vyöhyketerapiahoitojen lisäksi pidän pieniä TRE-stressinpurkuryhmiä tarpeen mukaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ruskeasuo, TRE-stressinpurku, vyöhyketerapia