Koroistentie 4 C-talo hoitohuone

Maanantai 3.9.2018 klo 12:26 - Taija

Tänään Helsingin hoitohuoneella. Kävin lounaalla Oivadelissä ja kävelin kallion kautta takaisin. Hienot maisemat. Ei uskoisi, että Mansku on tuolla alapuolella.

Laitoin tarjouksen lähelle ja pian tulee asiakas kokeilemaan vyöhyketerapiaa. Seuraava asiakas on tuttu TRE-stressinpurku ryhmästä, jonka pidin täällä viikko sitten. Sitten vielä asiakas Psykologiseen vyöhyketerapiaan ja onkin kotiin lähdön aika.

Tämä hoitohuone Koroistentie 4 C-talo on mielestäni upea. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vyöhyketerapia, psykologinen vyöhyketerapia Länsi-Helsinki, TRE stressinpurku, Koroistentie 4

TRE-stressinpurku

Sunnuntai 25.2.2018 klo 17:15 - Taija

Aloitin TRE-stressinpurkuohjaajan kurssin. Tässä fyysiset liikkeet auttavat luonnollista tärinää aktivoitumaan. Tämä pieni tärinä poistaa aktiivisesti syvien lihaksien jännitystä ja myös traumaa. Yleensä olen ollut rento ja väsynyt harjoituksen jälkeen. Uni on ollut syvempää kuin aiemmin.

Jokainen harjoitus on ollut tärkeä matkalla kohti omaa itseä. En koskaan tiedä, miten harjoitus menee. Minun on vaan luotettava, että kehoni tietää ja vie minua eteenpäin. Olen valtavan innostunut tästä TRE-stressinpurkusta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: TRE stressinpurku