Korona-aika

Torstai 16.4.2020 klo 10:30 - Taija


Pitkä aika vierähtänyt edellisestä kirjoituksestani. Olin päivätöissä, joten päivät muodostuivat eri tavalla kun aiemmin.

Työn loppumisen jälkeen olen ollut paljon kotona. Kun Uudenmaan eristys alkoi, miehenikin oli lähes koko ajan kotona. Järjestin olohuoneen uuteen muotoon. Sohvat niin, että molemmat voivat katsoa makuulta dvd-leffaa tv:stä ja toinen puoli olohuoneesta on tanssilattia.

Olemme katsoneet joka päivä ainakin yhden leffan ja pyrkineet myös tanssimaan joka päivä jotain reipasta. Vähän jumpan tapaistakin. Olen ottanut paljon videoita ja osalle niistä olen nauranut ainakin itse tosi paljon. Muutama näkyy instragram taijamantyla -sivuillani. Hoitohuonetaitimo on omat instagramsivut, mutta sinne en ole vielä laittanut videoita.

Näillä kaikilla teoilla on minulle se merkitys, että korona voi unohtua ja voimme pitää hauskaa kotona kahdestaan. Liika pelko on paha kehollemme. Se pienentää immuniteettiämme. Millä kukin sitten ehkäisee omaa pelkoaan, se on henkilökohtainen asia.

TRE stressinpurkutärinä auttaa minua rentoutumaan ja poistamaan stressiä ja tietysti ulkona kävely. Omasta olosta kirjoittaminenkin auttaa. Jollakulla toisella se voi olla meditaatio, jooga tai hengitysharjoitukset. 

Voi hyvin!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini