Olla läsnä, käsien lämpö, energia

Maanantai 28.1.2019 klo 14:37 - Taija


Olen maanantaisin Helsingin hoitohuoneella. Tulin mieheni kyydissä jo aamulla. Jos asiakas tulee vasta iltapäivällä, on minulla aikaa. 

Tänään kävin ostoksilla AITO-kauppa Helsinki Yrjönkadulla, jonka Kira on luontaistuotteiden hovihankkijani. Hän tietää tuotteista valtavasti ja osaa antaa neuvoja. Sitten kävin Ruohonjuuressa, jossa myös tuli myyjä pyytämättä avukseni. 

Sitten minulla oli vielä aikaa tehdä TRE-harjoituksia täällä hoitohuoneella. Se auttaa tulevaan hoitotilanteeseen. Vahvistan siten läsnäoloani ja energian virtausta kehossani. Uskon että, näin intuitio toimii paremmin, asiakkaan lukot aukenevat helpommin ja hoito tehoaa voimakkaammin. 

On tärkeää myös olla vaan ja antaa ideoiden tulla, jos on tullakseen.

Asiakas koki hoidon voimakkaana ja olo oli sen jälkeen tosi hyvä. Tottahan toki otin hoidossa myös huomioon vaivan, johon hän tuli hakemaan apua. 

Tähän samaan liittyen myös palaute muutamilta asiakkailta. Lähiaikoina olen kuullut usein, että mulla on energisoivat hoitajan lämpimät (jopa kuumat) kädet. En voi mitään muuta kiittää tästä kun oppimaani TRE-stressinpurku/tärinää. Ainakin mulla se toimii tosi hienosti.

Avainsanat: Aikaa olla vaan, olla tekemättä mitään, läsnäolo


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini